Vi utför helrenoveringar av badrum, kök, hus och lägenheter!

Vi utför helrenoveringar av badrum, kök, hus och lägenheter! Vårat största arbetsområde är att helrenovera badrum och kök, men även att helrenovera lägenheter och hus där kök och badrum ingår i arbetsprocessen.

Vi förverkligar dina drömmar och idéer

Swedir grupp hjälper dig att förverkliga drömmar och idéer så att möjligheten finns att vistas på den plats du alltid drömt om. Genom att skapa anpassade lösningar kan man förenkla mycket i vardagen och även göra de mest gråa årstiderna på året trevliga. Vi skapar en vacker, bekväm och välplanerad bostad för optimal livskvalité. Helhetslösningar är inga problem för oss. Swedir grupp omfattar såväl skickliga snickare, målare, elektriker och golvläggare med behörighet.

Renovering av badrum

Omfattande renoveringsarbeten där ytskikt, badrum, kök och (ibland) planlösning görs om från grunden. 

Renovering av kök

Med en köksrenovering från Swedir bygg AB kan man vara säker på ett vackert, funktionellt och hållbart kök under många år framöver.

RENOVERING AV LÄGENHETER

Vi rör oss med omnejd över hela huvudstaden vilket bidrar med stora möjligheter för dig som kund hos oss.

Vi förverkligar dina drömma och idéer

helrenoveringar


Swedir Grupp utför helrenoveringar av badrum, kök, hus och lägenheter! Vårat största arbetsområde är att helrenovera badrum och kök, men även att helrenovera lägenheter och hus där kök och badrum ingår i arbetsprocessen.

Kontakta oss


Besöksadress:
Kottbyggatan 7, 164 74 Kista
Telefon:
08-890995
070-767 50 72
070-481 69 96
E-mail: info@swedirgrupp.com
Copyright © 2019 Swedir grupp | All rights reserved | Design by Mario Onekanda